Különleges lesz az idei mikulásfutás Miskolcon, még értékes nyereményre is szert tehetünk

Megosztás

Érdemes lesz a résztvevőknek a mikulássapkát átvizsgálnia, mivel ott érheti őket azonnal egy kellemes meglepetés. A sportot összekötik a szervezők a jótékonysággal.

December 6-án, szerdán délután két órakor ismét eldördül a rajtpisztoly. Az indulók a Szent István térről rajtoló jótékonysági menetet hagyományosan a Városház tér – Széchenyi utca – Kazinczy utca – Hősök tere – Déryné utca – Széchenyi utca – Szent István tér útvonalat teljesítik. Minden bizonnyal idén is rengetegen lesznek, elvégre a korábbi években több ezren futottak már együtt Miskolc belvárosában.

A Rotary Club Miskolc szándékai szerint az egészségre és segítségnyújtásra neveli a fiatalokat a miskolci középiskoláknak és gimnáziumoknak szánt megmérettetéssel, melyen idén is legalább kétezer-ötszáz középiskolás fut majd – fejtette ki a Minap.hu megkeresésére Kovács Attila klubtag, egyben a rendezvény főszervezője.

A mikulássapkát a szervezők biztosítják mindenkinek, hiszen ez a ruhadarab a Rotary Mikulásfutás emblémája csaknem egy évtizede. A diákoknak idén is érdemes lesz belekukkantani, aki ugyanis bilétát talál benne, az értékes egyéni nyereménnyel gazdagszik. A népszerű programon a helyi középiskolások részvételükkel saját intézményüket is támogatják, mivel azok több százezer forintos sportszerutalványokat kapnak a csaknem két kilométeres táv megtételét követően.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek